I hjertet av Oslo

Man kan med rette kalle Stenersgata 1-3 for Oslos mest sentrale kontorlokaler — i hjertet av alt i hovedstaden.

Med Jernbanetorget som din nærmeste nabo stopper trikk, T-bane, buss, tog og Flytoget i alle retninger rett utenfor inngangsdøren. Det er rike shopping- og restaurantmuligheter både i og rett utenfor bygget, og flere av byens beste hoteller er lokalisert rett ved.

Blant annet hotell-snakkisen The Hub, som ofte omtales som hovedstadenss nye pulserende samlingssted, i tillegg til boutiquehotellet Amerikalinjen. I Stenersgata 1-3 havner dere rett i det geografiske og kulturelle midtpunktet i byen.

Midt i knutepunktet

Stenersgata 1-3 ligger ligger sentralt midt i sentrum av Oslo med svært kort avstand til kollektivtrafikk

T-bane

1 min

Buss

0 min

Tog

2 min

Trikk

1 min

Sykkelparkering

0 min

P-plasser

0 min

Kart

Bygget ligger midt i hovedstadens knutepunkt og forenkler dermed hverdagen for deres ansatte. Kort vei til alt av fasiliteter som hotell, handel, mat og reise.

Områdets utvikling

Det planlegges mange nye, store prosjekter i området rundt Stenersgata 1-3. Blant annet skal det utvikles en ny bussterminal og togstasjon.
Det miljøvennlige kontorbygget Oslo Solar på Lilletorget er i utvikling og Spektrumkvartalet skal gi Oslo et nytt løft som fremtidens møteplass.

 

Området har de siste 10 årene også hatt en stor utvikling i takt med utbyggingen av Barcode og flere positive byutviklingsprosjekter rundt Jernbanetorget.
I løpet av de neste årene fortsetter denne utviklingen med flere kommende prosjekter.

 

Ved innflytting vil Stenersgata 1-3 stå klart totalrenovert som et moderne og fremtidsrettet kontorbygg. Med kontorareal på totalt 33.000 kvm,
flere inngangspartier og mulighet for ulike inndelinger av leieareal, vil det tilrettelegges for optimale kontorer, både for små og store bedrifter.

 

Bygget vil ha et servicekonsept som skiller seg ut med blant annet egen app, garderober med håndkleservice, treningsfasiliteter,
sykkelparkering med servicestasjon, bedriftsrestaurant og møteromsfasiliteter, en rekke bestillingstjenester og en stor takterrasse.

FOTO: NYE OSLO S

Illustrasjon av Oslo Horisont 
 Forslag til nye Oslo Bussterminal
Inngangspartiet til togstasjonen

Har du spørsmål?

Kontakt megler

Kontakt oss