Velkommen

Moderne kontorbygg med alt på et sted, midt i Oslo sentrum med umiddelbar nærhet til Oslo Sentralstasjon. 

16 000 kvm

Etasjelokaler opp mot 3 000 kvadratmeter.

Totalrehabilitering

Eiendommen totalrehabiliteres innvendig og utvendig. I tillegg etableres det nye fellesfunksjoner som bedriftsrestaurant og møtesenter. Med en attraktiv takterrasse og flex-arealer, er Stenersgata 1-3 tilpasset en travel bedrift i vekst med store ambisjoner.

Innflytting tidligst sommer 2027. 

Lyse og effektive
kontor-etasjer 

Lokalene kan deles i mindre enheter.
Totalt 7 etasjer.

Flotte fellesfasiliteter for alle

Det etableres et unikt og eksklusivt servicekonsept for Stenersgata 1-3. Servicekonseptet og underliggende leveranser støttes opp av Entras eget kundesenter.
Et konsept som handler om å skape en sømløs og innovativ serviceopplevelse som støtter morgendagens arbeidsliv. Slik vi egentlig ønsker å jobbe, spise og møtes.

Møtesenter

Dusj & Garderobe

Kaffebar

Bedriftsrestaurant

Sykkelparkering

Events

P-plasser

Takterrasse

Praktisk service-app

Vi mener en kontorplass skal tilrettelegge for effektive dager med godt fokus og energi til jobben som skal gjøres. Derfor er vårt servicekonsept i Stenersgata 1-3 utviklet for å skape et miljø hvor ansatte trives og opplever at de blir støttet på vei mot store og små mål.

Appen på huset gjør nettopp dette. Den tilbyr tjenester som å bestille lunsj, booke møterom, adgangskort, gir informasjon om bygget og kontaktinformasjon til kundesenter.

Den vil være under kontinuerlig oppdatering, slik at vi alltid retter oss mot målet om en sømløs opplevelse av appen

Lyse og effektive lokaler

Lokalene er svært fleksible og arealeffektive, og egner seg like bra for cellekontor som aktivitetsbaserte arbeidsplasser.

Arealene er også lyse, effektive og trivelige med store vindusflater og en sjeldent god utsikt over byen.
Ved kundemøter kan det dermed hende du vil oppleve å hente besøkende som har blitt stående og se utover hovedstaden.
For vi ønsker å skape inspirerende, fremtidsrettede lokaler man vil ønske å være i, og glede seg til å komme tilbake til

Elegante inngangspartier

Det vil være fem inngangspartier som alle leder til Stenersgata 1-3. Leietaker vil også få gode muligheter til å profilere seg på de ulike inngangspartiene.
En inngang via Oslo City vil også sikre rask tilgang til mat og handel.

Illustrasjon: Inngangspartier

Inngang A

“Det er viktig for oss at vi er fremoverlente i måten lokalene våre er utformet på. Det vil si at vi ønsker fokus på flere aktivitetsbaserte soner og lokaler som gir effektive arbeidsforhold. Lokalene i Stenersgata 1 vil gi oss det rommet vi trenger for å utvikle dette.”

 

Kjell Rusti / Administrerende direktør i Sopra Steria

Inngang A

Et område i endring

Det skjer store endringer i området rundt Stenersgata 1-3 og Jernbanetorget. Fra å være en møteplass man drar videre fra, har det de siste årene blitt jobbet med å skape et område med aktiviteter og trivsel. Bjørvika bibliotek og lekeplassen ved Oslo Sentralstasjon er eksempler på tiltak som har gitt liv til området, og med fremtidens oppgradering av togstasjonen vil det også bli økt trafikk av ferdsel.

Dermed er prosjektene som vil være på plass om 5-10 år med på å endre området rundt Jernbanetorget. Fra «La oss møtes ved den Tiger-statuen og gå videre», til en dag i hovedstaden hvor man finner alt det beste i kort gåavstand fra togstasjonen. Dette skaper kunder og ansatte som trives – og ingenting er bedre for arbeidsplassen enn det.

Har du spørsmål?

Kontakt megler

Kontakt oss